Tisztelt Sportbarátok!

Engedjék meg, hogy egy röviden megismertessük Önökkel a régió egyik kiemelkedő sportrendezvényét.
2022. szeptember 16-17-18.-án .-án egy igazi sportszerű megmérettetésre invitáljuk Önöket / Benneteket Kapuvárra.

A példamutatás a leghatékonyabb tanitómester”

Szeretnénk az INTRETECH HUNGARY Kft-t bemutatni, a terveinkről - közös jövőnkről röviden.
Az Intretech 2011 májusában alakult, világszerte több mint 30 leányvállalattal. Az Intretech jelenleg több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat, köztük több mint 1000 magasan képzett mérnököt és menedzsert, akik vállalati technológiai központokkal, kutatólaboratóriumokkal és robotkutató központokkal vannak felszerelve.

Az Intretech Hungary Kft-t 2017-ben alapítottuk, az Intretech cégcsoportnak az első Európai gyártó központjaként, ahonnan egész Európát kiszolgáljuk. A tehetséghonosítási stratégiánk révén az egyik legjobb Magyarországi munkáltatóvá szeretnénk válni.

Minden évben a vezetőségünk fizetésének az egy százaléka automatikusan az Szeretet Alapba kerül, hogy segíthessük a rászorulókat a cégnél, a környező iskolákban és a közösségben. Az Intretech minden alkalmazottja akkor is befizet egy összeget a Szeretet Alapba, ha valamilyen hibát, vagy mulasztást követ el. Ezzel szeretnénk az alkalmazottakat precíz munkavégzésre ösztönözni és egyben segíteni is azoknak akiknek szükségük van rá. Az Intretech a kultúrának köszönhetően, egy szerető csapatot nevel ki erős küldetéstudattal, felelősséggel és szakmai hozzáállással. Egy ponttól egy vonalig, egyéntől a mindenkiig, minden Intretech testvér napi szinten hozzájárul egy szép és harmonikus társadalom felépítéséhez.

Vezetőink és a cég valamennyi dolgozója fő feladata és felelőssége a köszpontosított minőségirányítás. Mindennapi munkánk mindig ehhez a szemlélethez igazodik, és hozzájárul az ügyfelek elégedettségének folyamatos javításához. Felelősségünknek tekintjük környezetünk védelmét is, amelyet tiszta, rendezett munkakörülmények és a veszélyes anyagok felhasználásának csökkentésével folyamatosan fejlesztünk. Cégünk ennek a szemléletnek megfelelően választja ki a beszállítókat is, hogy folyamatosan javítsa minőségi színvonalát és csökkentse környezetterhelésünket.

Társadalmi felelősség Az Intretech évek óta saját kötelességének tekinti a társadalmi megélhetést, és aktívan részt vesz és támogat mindenféle közjólétet. 1 RMB szeretetadománnyal kezdődött a „Love Foundation” Szeretet Alap számára. Az alapítvány a „Chunshui” vagy „Spring Water” nevet kapta, remélve, hogy ez a fajta szeretet képes öntözni a palántákat és megnedvesíteni a földet, mint a forrásvíz.

亲爱的运动朋友们

让我们为您简要介绍一下该地区的一项杰出体育赛事。
2022 年 9 月 16-17-18 日,我们邀请您/您到 Kapuvár 来一场真正的体育比赛。

“以身作则是最有效的老师”

我们想介绍一下INTRETECH HUNGARY Kft,简要介绍我们的计划——我们共同的未来。
Intretech 成立于 2011 年 5 月,在全球拥有 30 多家子公司。 Intretech 目前拥有 6000 多名员工,其中包括 1000 多名训练有素的工程师和管理人员,配备了企业技术中心、研究实验室和机器人研究中心。

Intretech 匈牙利 Kft. 成立于2017年,为Intretech的全资子公司——Intretech的第一个欧洲制造基地,我们将立足匈牙利,服务全欧洲,通过人才本地化策略,成为本地人才最好的雇主之一。

每年,百分之一的管理层薪酬会自动投入到基金中,以帮助公司、周边学校和社区有需要的人。

所有 Intretech 员工都会自愿通过向爱心基金捐款来改进任何错误、延误或不当行为,以帮助他们在为社会做好事的同时成长。
Intretech视爱为师资,奖励并培养了一支具有强烈使命感、责任感和专业精神的爱心团队。从一点到一条线,从一个到每个人,每一位英特科技兄弟每天都在为建设美丽和谐的社会贡献力量。

我们的管理者和公司所有员工的主要任务和责任是集中质量管理。我们的日常工作始终遵循这种方法,并有助于不断提高客户满意度。
我们也有责任保护我们的环境,我们通过减少清洁、整洁的工作条件和有害物质的使用来不断改善环境。
我们公司也按照这种方法选择供应商,以不断提高其质量并减少我们对环境的影响。
社会责任感
多年来,盈特科技以社会生活为己任,积极参与和支持各种形式的公益事业。
以1元爱心“爱心基金会”开始。基金会取名为“春水”或“泉水”,希望这样的爱能如泉水般浇灌幼苗,滋润大地。