Versenyiroda

Címe: Kapuvári Polgármesteri Hivatal, Kapuvár, Fő tér 1, 9330 nyitvatartás: 2022. szeptember 18 vasárnap 7:00 - 17:30 A hivatal előtt felállított sátorban

Helyszíni Nevezés

Szeptember 18-án vasárnap 7.00– 9.30 óráig lehet nevezni a versenyirodában!
Az itt elhelyezett pultoknál lehet a rajtcsomagokat is átvenni. Az előnevezettek is ekkor kaphatják meg a csomagokat.

Öltözés / tisztálkodás

A versenyiroda helyszínén felállított nagy sátor egy részén elkülnítve öltözők lesznek. Zuhanyzási lehetőséget a heylszínen biztosítunk! Ezt hamarosan a térképen jelölni fogjuk. Ugyanitt WC is rendelkezésére áll a nevezőknek.

Ruhatár

A versenyzők a Versenyiroda sátrában, az erre a célra kijelölt helyen helyezhetik el személyes tárgyaikat. Itt, egy rajtszámmal ellátott zacskóban a rendezvény végéig (17:30) tárolhatnak bármit, amire személyzet figyel. Az elhelyezett dolgokat a rajtszám felmutatásával lehet átvenni. A rendezőség felelősséget nem vállal az értékekért!

Étkezés

Versenyzőink a rajtcsomagban kapnak egy kupont, amivel 1 adag babgulyást vehetnek át. A központban vásárolhatóak meleg ételek és szendvicsek!

Fontos!

Kérünk benneteket, hogy időben induljatok el a helyszínre. Hagyjatok időt a parkolásra és számoljatok az esetleges torlódára is. A versenyiroda nyitvatartását és a rajtok időpontját szeretnénk betartani.